fbpx
+386 31 238 180 tomaz.ursic@krav-maga.si Ljubljana in Koper

Mnenja udeležencev

V današnjem času so napadi na ženske zelo pogosti, od raznih posilstev pa do brutalnega pretepanja in celo umora. Ker smo ženske bolj ranljive, sem se odločila, da bom poiskala nekaj zaradi česar se bom počutila bolj varno. Na internetu sem iskala razne veščine za samoobrambno in tako sem našla Krav Mago.

Pri Krav Magi mi je všeč to, da se učimo kako najhitreje onesposobiti nasprotnika, to pomeni, da nasprotniku zadamo maksimalno 5 udarcev in ga tako onesposobimo. In ker se ne želim pretepati, zgolj samo braniti, mi to zelo ustreza. Prav tako dobimo razne preventive, da ne pride sploh do napada, kar je še toliko boljše. 

Nadja, P., 25 let

V Krav Mago sem se vpisala, da bi se naučila učinovitih tehnik samoobrambe. Dobila sem pa veliko več, kot sem pričakovala.

Že samo ogrevanje telesa pred izvajanjem tehnik je odlično zasnovano, saj sem že po 1 mesecu čutila napredek, kar se moje fizične kondicije tiče. Same tehnike pa so me naravnost navdušile, saj so tako enostavne, da se jih lahko hitro nauči vsakdo, hkrati pa tako zelo učinkovite, da praktično v trenutku rešijo problem napada.

Maja K., 30 let

Za treninge krav mage sem se sprva odločila zaradi radovednosti – kasneje sem jo pa vzljubila do te mere, da končno lahko rečem, da sem našla šport v katerem uživam. Glavna prednost, ki sem jo opazila pri sebi, je delo na dobri samozavesti in samopodobi. Kot nekoliko bolj sramežljiva oseba, sem skozi treninge dobila predvsem boljši občutek zase in za svoje telo. Hkrati sem pa začela sama sebe pripravljati do te mere, da sem dejansko začela premagovati svoje meje, saj sem opazila, da moje telo zmore ogromno – in res ni potrebe po odvečnih strahovih.


Skupinski treningi, ki jih obiskujem, nikoli niso dolgočasni, saj zmeraj počnemo nekaj novega. Treningi so zmeraj prilagojeni, ne samo na skupino, temveč tudi na posameznika. Tomaž je fantastičen mentor, saj ima res visoko sposobnost prepoznave posameznika, hkrati pa pokaže ogromno razumevanja ter podpore, ko jo najbolj potrebuješ.

Marinka, K.

Sem počaščen, da sem član vašega kluba.
Vpisal sem se na Krav Maga, da bi postal bolj samozavesten in varen, ker živim sam v tujini. Moja pričakovanja so bila več kot izpolnjena. Zadovoljen sem s trenerjem, treningom ki jih vodi, vzdušjem in organizacijo. Všeč mi je, ker so vadbe učinkovite in ker vidim napredek v svojih spretnostih in telesnih sposobnostih. Vesel sem, da sem se vpisal na Krav Maga, ker je zame čudovita izkušnja.

Petar, D.

Treniranje KM pri Tomažu mi je v veliko motivacijo, všeč mi je njegova strokovnost, podrobna razlaga, vedno se posveti posamezniku in ga dodatno usmeri če je to potrebno.  Tomaž kot  trener kaže odprtost in neizmerno lastno zadovoljstvo pri napredku svoje skupine. Vedno skrbi  za pozitivno vzdušje v skupini in še dodatno poskrbi za  skupino z vajami, ki  dvignejo adrenalin, s tem pa tudi omogoči, da svoj fokus med vadbo usmerimo tudi v čas po treningu in ga vključimo tudi v zasebno življenje.


Najbolj pomembna in pozitivna sprememba zame je, da sem se naučil biti bolj discipliniran, z KM sem pridobil na samozavesti in boljšemu počutju. Za trening KM priporočam Tomaža. Je velik strokovnjak, ima veliko znanja in izkušenj na področju Krav Mage, ki ga uspešno prenaša na svoje vadeče. 

Jernej, J.

Treningi pri Tomažu mi ustrezajo zaradi vsebine treninga in sicer kondicija, moč, tehnika. Pomembno se mi zdi tudi znanje inštruktorja in sposobnost prisluhniti željam a hkrati slediti program, ki ga je potrebno obdelati in nedvomno Tomaž to ima. Prav tako dobro pozna psihologijo nas udeležencev. Kar je nagnilo moj interes za vadbo je tako termin treningov kot tudi sami “sotrpini”, s katerimi smo stkali pristne prijateljske odnose.

Bojan, K.